Ca şi copil mic am fost foarte agresiv faţă de ceilalţi copii care comentau şi încercau să-şi bată joc de mine. Acest lucru l-am învăţat de acasă. Tata era alcoolic şi sub influenţa alcoolului când ajungea acasa căuta un prilej de ceartă şi de bătaie cu noi copii şi cu mama. Exact acelaş lucru îl făceam şi eu cu alţii.

       In unele zile mă tot întrebam pentru ce traiesc şi ce scop are viaţa mea? Îmi doream o viaţa mai bună şi mă temeam că atunci când o sa fiu mare o să fiu exact ca tatăl meu. Nu doream ca si copii mei să împartă aceeaşi soartă de care am avut eu parte. Acest lucru m-a impulsionat să fac o schimbare în viaţa mea dar nu reuşeam.

       Intr-o zi am primit o invitaţie la un club creştin pentru copii (Micii Exploratori). M-a impresionat felul în care copii se comportau unii cu ceilalţi, nu se certau şi dacă se întâmpla ca cineva din greşeală să atingă pe celălalt îşi cereau scuze unul faţă de celălalt. Aceste lucruri nu le-am cunoscut de acasă. În mod deosebit m-au mişcat lecţiile din biblie cu Isus care iubea copii şi care a murit ca sa ne salveze. A durat o vreme până când am început să înţeleg aceste adevăruri.  Mai târziu m-a mişcat deosebit întrebarea cum pot să primesc mântuirea? Am înţeles că o pot primi în dar şi nu trebuie decât să o cer Domnului Isus în rugăciune. Acest lucru l-am şi făcut. L-am rugat pe Dumnezeu să mă elibereze de păcate şi să mă facă un om nou. Pentru prima dată am experimentat că Dumnezeu este real şi am trăit o bucurie deosebită simţindu-mă eliberat de povara păcatelor. Pe de altă parte am primit o sete deosebită să citesc biblia şi să fiu în părtăşie cu alţii care au avut o experienţă asemănătoare cu Dumnezeu.

       Am început să-l cunosc pe Dumnezeu mai bine şi în inima mea s-a născut dorinţa de a sta la dispoziţia Lui. Am început să mă implic în clubul copiilor de la Micii Exploratori pentru că doresc ca ceilalţi copii să poată experimenta ce am trăit şi eu.

       În vara acesta s-a concretizat, în tabăra cu Micii Exploratori, în inima mea dorinţa de a face botezul. Am înţeles că prin botez eu pot demonstra în mod simbolic că viaţa mea s-a legat cu cea a Domnului Isus şi vreau ca această zi să fie o mărturie a credinţei mele şi a ceea ce a făcut Dumnezeu în viaţa mea.