In sfârşit, după multe săptămâni de pregătire, expoziţia a putut să-şi deschidă porţile pentru publicul sibian în spaţiile Forumului German din Sibiu. Peste 1300 de persoane s-au perindat în cele 5 zile, fiind conduşi de personalul voluntar printre displayurile luminate, parcurgând mii de ani de istorie a scrisului. Diferite exponate din vremuri străvechi au adus trecutul în prezent. Copii, tinerii şi adulţii deoptrivă s-au bucurat de fascinanta istorie a Cărţii Cărţilor – Biblia. Ea nu este o carte moartă cum o cred mulţi ci o carte care poate aduce la viaţă pe fiecare care o citeşte, pentru că ea redă o istorie divină a Lui Dumnezeu cu omul. Fie ca fiecare vizitator să fie motivat să citească acesta carte extraordinară numit pe drept „Sfânta Scriptură” indiferent de orientarea confesională!

CÂTEVA IMPRESII DE LA VIZITATORILOR NOŞTRII

Un element de noutate, ghidaj profesionist, prezentare interesantă şi atractivă. Mulţumiri, felicitări şi suces în continuare. P.

Idee genială, organizare foarte bună, efort apreciat! R.K.

Această expoziţie mi-a oferit şansa de a cunoaşte trecutul Bibliei şi o mica parte a istoriei pe care nu o ştiam. Mă bucur că am avut această şansă minunată de a observa această expoziţie.

Grupul noastru din clasa a 8-a E de la colegiul Naţional „O.Goga” a fost foarte plăcut impresionat de expoziţie şi de evoluţia tiparului despre care nu ne-am pus atâtea întrebări până acum. Felicitări ghidului nostru şi organizatorilor!

Cuvintele sunt sărace pentru a exprima ce am simţit şi trăit azi – foarte impresinant şi interesant. E.G

Această expoziţie a reprezentat pentru mine un moment deosebit în care am văzut lucruri inedite. Vă felicit pentru această iniţiativă! T.A

Mă bucur enorm pentru posibilitatea de a avea o astfel de expoziţie în Sibiu. Este o adevărată oportunitate de a ajunge cu Adevărul lui Dumnezeu la oameni. Biblia merită să fie promovată. Sunteţi o binecuvântare!

Este o expoziţie fascinantă. Nu puteam concepe înainte să ajung aici, ce minunăţie mă aşteaptă. Am înţeles că la anul reveniţi. Vă asigurăm că atât eu, cât şi elevii mei, vom veni de câte ori o veţi prezenta. Mulţumiri profunde şi sincere, atât pentru ce am putut viziona, cât şi pentru prezentarea făcută. Prof. N.B.